Македонија

Тања Јовановска : Нашинците со нетрпение очекуваат концерт на македонски изведувач !

Нашинците со нетрпение очекуваат концерт на македонски изведувач. Пејачката Тања Јовановска вели дека македонците кои живеат надвор од земјава, се желни за македонска песна. Македонците…