Македонија

Медиум бенд : Иселениците во странство повеќе ја ценат македонската музика !

Според момците од Медиум бенд, нашите иселеници во странство повеќе ја ценат македонската музика. Тие имаат голем број настапи надвор од земјава. Неодамна беа ангажирани…

Македонија

Влатко Миладиноски презадоволен од неговиот најнов проект

Влатко Миладиноски презадоволен од неговиот најнов проект. Според него, проектот помина доста забележително кај јавноста. Премиерно во емисијата Естрада плус, Влатко го промовира најновиот видео…