Македонија

Влатко Миладиноски презадоволен од неговиот најнов проект

Влатко Миладиноски презадоволен од неговиот најнов проект. Според него, проектот помина доста забележително кај јавноста. Премиерно во емисијата Естрада плус, Влатко го промовира најновиот видео…