Македонија

Михајло: Музичката естрада има богата традиција и има место за секого

Покрај неговиот најнов видео запис за најновата песна “Мајка”, Михајло Данилоски има уште една своја авторска песна која е насловена “Моме убаво”. Особено за истакнување…

Македонија

Џесика: “Една е Македонија” ме одбележува не само мене туку и мојата кариера

Минатата година останува забележана по нејзиниот голем хит за кој направи и видео запис, песната “Една е Македонија” од младата битолчанка Џесика Палашоска. Таа е…

Македонија

Бананата : Младежот во Австралија е доста заинтересиран за македонска музика

Македонската песна во голема мера се негува во далечната Австралија. Ова го потврдува и Гоце Петрески –Бананата, кој неодамна како гостин во ИН продукција, запрашан…