Македонија

Лоба во бело и со гол стомак ја покажа витката става

Македонската поп-пејачка Викторија Лоба објави уште една провокативна фотографија на социјалните мрежи. Во елегантна бела гардероба, со доза на провокативност поради голиот стомак Лоба се појави…