Македонија

На Тамара Тодевска за малку ќе и потонеше снимањето на новиот спот

Ниту летните горештини не ја спречуваат Тамара Тодевска да работи на музиката,нови проекти. Имено, по кратката пауза таа подготвува нова песна „Довидување таго“ за која…

Македонија

Петар и Стефан се телнтирани но повеќе ги привлекува кошарката вели Татјана за своите синови

Татјана Лазаревска и Новица Василевски, звучни и докажани музички имиња на македонската естрада. Сепак, двете синчиња кои што ги имаат Петар и Стефан, не тргнаа…