Македонија

“Мерак тајфа” со нов видео проект во пресрет на Велигденските празници

Деновиве кавадаречката група “Мерак тајфа” снимија најнов видео проект во сроаботка со ИН продукција. На проектот се најдоа препеани македонски песни, меѓу кои дел подзаборавени…

Балкан

Барбара во придружба на Благица во музичкото шоу “Никад није касно”

Впечатлив настап во музичкото шоу “Никад није касно” на фолк дивата Благица Павлоска и Барбара Јаковлевска  со песната “Чајорије шукарије”. Впрочем при гостувањето на Благица…

Македонија

Влатко Миладиноски : Соработката со ИН Продукција се зголемува периодов !

Периодов се зголемува соработката со ИН Продукција. Влатко Миладиноски при интервју за ИН ТВ истакна дека е презадоволен од соработката со нив и дека истата…

Македонија

Дали го погледнавте видео записот за “Алтано оро” од Даниел Божиноски ?

Дали го погледнавте и дали ви се допадна видео записот за “Алтано оро” од младиот саксофонист Даниел Божиноски?! Младиот и талентиран музичар кој свири на саксофон,…

Македонија

“Тешко мина докторе” ја одбележа Австралиската турнеја на Дамјан

Песната “Тешко мина докторе” ја одбележа Австралиската турнеја на Дамјан Стојаноски. Тој при гостувањето во ИН Продукција ги пренесе имресиите од неговата прва турнеја. Вели…