Свет

Мараја Кери среде скандал !

Пејачката Мараја Кери среде скандал. Поранешната менаџерка ја тужи пејачката за сексуално злоставување. Како што наведува Стела Булочников Стоплер, споменатата менаџерка, популарната пејачка пред неа…

Македонија

Медиум бенд : Иселениците во странство повеќе ја ценат македонската музика !

Според момците од Медиум бенд, нашите иселеници во странство повеќе ја ценат македонската музика. Тие имаат голем број настапи надвор од земјава. Неодамна беа ангажирани…