Македонија

Благоја Грујовски со полна агенда настапи периодов

Фолк пејачот Благоја Грујовски со полна агенда настапи периодов. Тој истакна дека неговите ангажмани најчесто се фамилијарни прослави и народни собири. Македонските музичари, летниот период…