Душко Георгиевски: Луѓето од ИН продукција знаат одлично да си ја одработат работата

January 25, 2018 Vesna Bastovanska 0

Успешна година на работен план остави зад себе фолк пејачот Душко Георгиевски, кој бележеше настапи на повеќето фестивалски изданија низ нашата земја, како и неговиот […]