Зоран Ванев: Често ја посетувам Австралија бидејќи тука е најдобрата публика и се прават најдобри забави

April 13, 2019 Vesna Bastovanska 0

Во Мелбурн се чувствувам како дома, вели познатиот музичар Зоран Ванев кој деновиве престојува на кратка турнеј во далечната Австралија. Приликата беше искростена од страна […]

По 30-те години јубилеј не застануваат тука, продолжуваат натака со нови песни и концертни настани

April 11, 2019 Vesna Bastovanska 0

Минатата година ја заокружија со својот јубилеен концерт од 30 години на македонската музичка сцена. Впечатоците се сеуште тазе и сеуште се зборува за тој […]