Душко Георгиевски: Луѓето од ИН продукција знаат одлично да си ја одработат работата

January 25, 2018 Vesna Bastovanska 0

Успешна година на работен план остави зад себе фолк пејачот Душко Георгиевски, кој бележеше настапи на повеќето фестивалски изданија низ нашата земја, како и неговиот […]

Елтон Џон се пензионира

January 25, 2018 Jasna Stojanoska 0

По 50 години музичка кариера, Елтон Џон одлучил да се пензионира. Британскиот пејач се одлучил на овој чекор поради неговата лоша здравствена состојба. Легендарниот пејач, […]

Благица: Песните постанаа хитови бидејќи беа многу слушани, за разлика од денес

January 24, 2018 Vesna Bastovanska 0

Доста работно но и рекреативно, фолк дивата Благица Павлоска ја опишува изминатата година. Покрај фактот што Благица неколкуте години наназад своето живеалиште го има во […]