Иако има доста обврски и често патува, Анета Наковска кога е во Македонија има полна агенда со настапи

March 20, 2018 Jasna Stojanoska 0

Анета Наковска нема постојано место за настап, бидејќи големиот број обврски и начинот на живот не и го дозволуваат тоа. Заедно со нејзиниот сопруг, тие […]