Бананата испратен со банана торта

April 10, 2018 Vesna Bastovanska 0

Познатиот фолк пејач Гоце Птерески –бананата кој изминативе неколку денови престојуваше во приватна посета на родната Македонија, во кругот на најблиските пријатели и соработници од […]