Наум: Со двете фолклорни бајки дечињата пројавија поголем интерес за народната македонска песна

June 14, 2018 Vesna Bastovanska 0

Постана повеќе препознатлив по двете Фолклорни бајки кои ги реализираше изминативе две години наназад. Професорот по хармоника Наум Џуклески и за оваа година најавува сличен […]

Не се срамам да кажам дека живеам во моето родно место Пополжани, Сапасен ужива во семејната хармонија со сопругата и двете дечиња

June 13, 2018 Vesna Bastovanska 0

Момчето коe испеа бројни хитовски рефрени и сеуште бележи добри песни на македонската музичка сцена, Спасен Силјаноски не го крие родното место каде што сеуште […]