Благојче Стојаноски Туше периодов стациониран со настапи во Македонија

May 22, 2019 Vesna Bastovanska 0

Се покажа во вистинско светло на големата свадба како кум кај својот колега Ташко Каранфилоски, мега популарниот Благојче Стојаноски Туше направи незаборавни свадбени моменти. Сепак […]

“Биди силна до крај” песната на прерано починатиот Тоше Илиевски, ја отпеа неговиот колега Блаже Билбиловски

May 21, 2019 Vesna Bastovanska 0

Блаже Билбиловски е ново младо музичко име на естрадата. Тој деновиве ја промовираше својата нова песна “Биди силна до крај”. Всушност песната е дело на […]