Еминем повторно на врвот !

March 5, 2018 Jasna Stojanoska 0

Американската музичка индустрија „RIAA“ објави дека Еминем е повторно на врвот со најмногу дигитални продажби. Иако Еминем во последните 10 години не е активен на […]

Тања Јовановска : Нашинците со нетрпение очекуваат концерт на македонски изведувач !

March 2, 2018 Jasna Stojanoska 0

Нашинците со нетрпение очекуваат концерт на македонски изведувач. Пејачката Тања Јовановска вели дека македонците кои живеат надвор од земјава, се желни за македонска песна. Македонците […]