Цане Петров со нов музички проект насловен “Македонска магична гитара”

March 16, 2018 Vesna Bastovanska 0

“Македонска магична гитара” е насловен најновиот инструментален проект од врвниот музичар  и член на групата “Биоритам”, Цане Петров.  Како што впрочем истакнува и самиот Цане, […]