“Мерак тајфа” со нов видео проект во пресрет на Велигденските празници

March 14, 2018 Vesna Bastovanska 0

Деновиве кавадаречката група “Мерак тајфа” снимија најнов видео проект во сроаботка со ИН продукција. На проектот се најдоа препеани македонски песни, меѓу кои дел подзаборавени […]