Се за македонската естрада...


ФОЛК ЕВЕРГРИН

Фолк евергрин


По големиот број навреди деновиве од нејзиниот поранешен сопруг, Гоца Тржан одлучи да си замине од дома.

Гоца Тржан донесе одлука која ќе влијае и на семејството. Имено, таа одлучи да го напушти станот во кој со години живееше со ќерката и сопругот, бидејќи Иван Маринковиќ деновиве јавно ја навреди Гоца дека тој го купил станот.

Пријателите на поп-ѕвездата велат дека пејачката била очајна поради се што се случува, а нејзиниот последен твит говори во прилот на тоа.

Еве што напиша:

Инаку, станот во кој Гоца живееше пет години го отплатуваше во банка, а Иван никогаш не учествувал во плаќањето на ратите, туку само таа.

Потсетуваме, Маринковиќ со години не плаќаше ниту алиментација за својата ќерка Јана.

scroll back to top
 

Гости присутни

Има 13 гости присутни
Банер
INTV можете да ја гледате на intvau.com и од сега на сателит во Австралија на tvplus.com.au
  • Facebook Group: 142357699153937
  • YouTube: EVoficialvideo
Банер
http://estradaplus.com/plugins/page/ http://estradaplus.com/cache/view/docs/