Се за македонската естрада...


ФОЛК ЕВЕРГРИН

Фолк евергрин

Жељко и Јована Јоксимовиќ, бараат дадилки кои постојано ќе бидат со нивните близначки Срна и Ана, а синот Коста веќе си има дадилка.

Жељко и Јована Јоксимовиќ бараат дадилки кои ќе им помагаат околу близначките Срна и Ана. 

ована никако не може да постигне се сама, уште ја боли и раната од царскиот рез и и помагаат Жељко и нејзината мајка, па поради тоа тргнаа во потрага по бебиситерки. Дадилките мора да имаат искуство, да имаат завршено медицинско високо училиште, акушерски смер и да имаат барем неколку врвни препораки. Секоја од вработените треба да биде максимално посветена на бебето, а за почеток ќе треба и во текот на ноќта да бидат со бебињата.-вели нивни близок извор кој додава дека Коста си има своја дадилка.

scroll back to top
 
http://estradaplus.com/plugins/page/ http://estradaplus.com/cache/view/docs/