Се за македонската естрада...


ФОЛК ЕВЕРГРИН

Фолк евергрин


Јелена Розга неодамна раскина со момчето, но не чекаше, одма најде негова замена. Медиумите пишуваат дека Розга е во врска млад фудбалер.

Само неколку недели откако ја раскина свршувачката, Розга си најде ново момче. Како што пренесуваат медиумите, на Јелена во око и падна 9 години помладиот фудбалер Кристиан Ипса. 

Медиумите дојдоја до оваа информација бидејќи младиот Кристиан им се фалел на своите пријатели дека со Јелена веќе со недели разменува љубовни пораки.

Во врска со ова до сега не се огласија ниту пејачката ниту фудбалерот.

scroll back to top
 

Гости присутни

Има 25 гости присутни
Банер
INTV можете да ја гледате на intvau.com и од сега на сателит во Австралија на tvplus.com.au
  • Facebook Group: 142357699153937
  • YouTube: EVoficialvideo
Банер
http://estradaplus.com/plugins/page/ http://estradaplus.com/cache/view/docs/