Се за македонската естрада...


ФОЛК ЕВЕРГРИН

Фолк евергрин

Гоца Тржан ми должи 20 илјади евра. ова го тврди нејзиниот поранешен сопруг Иван Маринковиќ.

Иван Маринковиќ тврди дека поранешната сопруга Гоца Тржан му должи 20.000 евра. Учесникот во „Парови“ се пожалил дека е во проблеми поради пејачката бидејќи неможе да го продаде станот во центарот на Белград кој му припаднал после смртта на мајка му, бидејќи Гоца не го исплатила долгот.

-Кога го купивме станот, во кој сега таа живее со нејзиниот сопруг, моравме да го ставиме станот на мајка ми под хипотека. После разводот не го исплати долгот на банката, поради што сега не можам да го продадам.

Јас сега живеам во станот на мајка ми, но би сакал да го продадам и да купам некој помал. Што ќе ми е толкав стан? Но кога се разведовме со Гоца, договорот беше нејзе да и остане заедничкиот стан. И дадов пет години да ја тргне хипотеката, а таа уште тоа не го направила. Гоца мене, поточно на банката и должи за хипотеката 20.000 евра. Таа ветува дека ќе ги плати, но никако тоа да го направи. Можам и на суд јас поради тоа, но тоа ќе трае пет години, рекол Маринковиќ.

scroll back to top
 
http://estradaplus.com/plugins/page/ http://estradaplus.com/cache/view/docs/