Се за македонската естрада...


ФОЛК ЕВЕРГРИН

Фолк евергринПејачката Јелена Карлеуша се пофали со новите чизми кои чинат околу 8.000 евра.За настап во Белград, Јелена ги спремила новиот модел „Saint Laurent“ чизми со бели кристали и сигурно предизвика завист кај многу жени.

scroll back to top
 

Гости присутни

Има 43 гости присутни
Банер
INTV можете да ја гледате на intvau.com и од сега на сателит во Австралија на tvplus.com.au
  • Facebook Group: 142357699153937
  • YouTube: EVoficialvideo
Банер
http://estradaplus.com/plugins/page/ http://estradaplus.com/cache/view/docs/