Се за македонската естрада...


ФОЛК ЕВЕРГРИН

Фолк евергрин


Дона Арес после тешко боледување почина на 40 годишна возраст. Нејзините пријатели и колеги се простуваат од неа.

Колегите и пријателите се простуваат од пејачката Дона Арес која почина по долго и тешко боледување. Пејачката која во 2005 година го испеа најголемиот хит на годината „То ми није требало“, почина на 40-годишна возраст. 

Дона со години наназад ја водеше најтешката борба. Ракот се врати на почетокот на оваа година и тоа по трет пат и за жал ја изгуби битката. Колегите и пријателите ја искажаа својата тага на социјалните мрежи и преку српските медиуми.

scroll back to top
 

Гости присутни

Има 39 гости присутни
Банер
INTV можете да ја гледате на intvau.com и од сега на сателит во Австралија на tvplus.com.au
  • Facebook Group: 142357699153937
  • YouTube: EVoficialvideo
Банер
http://estradaplus.com/plugins/page/ http://estradaplus.com/cache/view/docs/