Се за македонската естрада...


ФОЛК ЕВЕРГРИН

Фолк евергрин

Познатата пејачка Лепа Брена казнета за возење во пијана состојба. Таа треба да плати 15 илјади динари, а нејзината возачка и е одземена на три месеци.

Големата ѕвезда од поранешна Југославија, Лепа Брена, не насетила дека таа како големо и познато име може да има проблеми со полицијата и законот и тоа само поради неколку чаши вино. Имено, како што пишуваат српските медиуми, Брена враќајќи се кон дома од забава со автомобилот,  била запрена во рутинска контрола од полиција која по направениот алкотест констатирала дека Брена Брена е во средно пијана состојба.

Пејачката била казнета со 15 илјади динари и три месеци одземање на возачката дозвола за Б категорија. Според пишувањата Брена си ја прифатила казната и ги платила прекршокот.

scroll back to top
 
http://estradaplus.com/plugins/page/ http://estradaplus.com/cache/view/docs/