Се за македонската естрада...


ФОЛК ЕВЕРГРИН

Фолк евергрин

Српската пејачка Лепа Брена откри интимни детали од нејзиниот живот.

Фолк ѕвездата Лепа Брена неодамна беше во центарот на интерсирањето на јавноста поради шпекулациите дека има сериозни проблеми со здравјето, а потоа и по падот на настапот во Књажевац. Прво остро демантираше, а потоа слатко се насмеа за својата незгода.

Сепак, она што многумина ги интересира е нејзиниот интимен живот, за кој Брена со задоволство сака да зборува, но без да се допре до приватните детали, посебно сексуалните. Меѓутоа овој пат направи преседан и проговори за активностите меѓу четири ѕида. Имено, Лепа Брена ја прашаа каков и е сексуалниот живот, а таа искрено одговори:

-Тоа кога ќе го зграпчиме денот. Па каков секс, не е тоа на повелете. Тоа кога имаш слободен ден можеш да планираш, а тоа е значи, еднаш неделно. Кој ќе зграби два пати, тој е среќен- вели низ насмевка Брена.

scroll back to top
 
http://estradaplus.com/plugins/page/ http://estradaplus.com/cache/view/docs/