Се за македонската естрада...


ФОЛК ЕВЕРГРИН

Фолк евергрин

Владо Калембер на фотографија со неговата поранешна сопруга. Дали на повидок е љубовно помирување, ќе оставиме времето да покаже !

Владо Калембер важи за еден од најпознатите мажи во некогашна Југославија. Не постои девојка која не била макар на еден концерт на групата „Сребрени крила“, а многу го обожаваа и кога почна соло кариера.

Ја претставуваше Југославија на Евровизија во 1984 година. Владо се до 2006 година беше неженет, а подоцна ја запозна Ана Ручнер на една приватна забава, а шест месеци подоцна  таа дозна дека е бремена. Се разведоа пред повеќе од три години, а многумина шпекулираа дека причината за разделбата била разликата во годините.  Од тогаш, Владо продолжи како самец, меѓутоа неговата поранешна сопруга сега прикачи заедничка фотографија на која напиша „Мојата љубов“.

Во морето коментари има и такви во кои се вели дека се прекрасни,  некои се пошегуваа дека дедото е тука, а имаше и такви кои не го разбраа нивниот однос. Изгледа дека на повидок е ново љубовно помирување.

scroll back to top
 
http://estradaplus.com/plugins/page/ http://estradaplus.com/cache/view/docs/