Се за македонската естрада...


ФОЛК ЕВЕРГРИН

Фолк евергрин

ХРИСТИНА ИЛИЈОСКА И МАЕСТРАЛ - ПО ДРУМ ОДАМ - 0%
АНЕТА И МОЛИКА - ЈАНО ЛЕ ЈАНКЕ УБАВА - 11.1%
ЈОВАНА ЈАКИМОВА И ЕКСТРА БЕНД БТ - ЈА ИЗЛЕЗИ СТАРА МАЈКО - 11.1%
БЛАГИЦА ПАВЛОВСКА - ПИЈАНА ОД ЉУБОВ - 33.3%
ФАВОРИТИ БЕНД БИТОЛА - АНГЕЛИНО - 0%
ДАНИЕЛА ТЕМЕЛКОВСКА - РУМ ДУМ ДУМ - 11.1%
ЕВТО ПУПИНОВСКИ - ТИНКЕ КАТИНКЕ - 11.1%
БЛАГОЈЧЕ СТОЈАНОВСКИ ТУШЕ - ЗЕЛЕНИ ОЧИ - 0%
ЕЛЕНА ВЕЛЕСКА И ЦАРДАК - НИКНАЛО ЦВЕЌЕ ШАРЕНО (ПРЕДЛОГ) - 11.1%
ГРУПА МАРИФЕТ - ОПА ОПА ОПСАСА (ПРЕДЛОГ) - 11.1%
The voting for this poll has ended on: 09 Сеп 2017 - 00:00


Аца Лукас приреди прекрасно изненадување за неговата девојка Бранислава.

Аца Лукас и неговата нова избраничка Бранислава Пашајлија веќе не кријат дека се заљубени до уши, а изгледа дека атрактивната црнка целосно го залуде пејачот. Бранислава во Лозница ја дочека големо љубовно изненадување, на кое изгледа не се надевала ни во лудило.

Како што беше објавено, се работи за голем букет цвеќе и црвени балони на кои пишува љубов, а таа сега ја покажа и пораката која и ја испрати Лукас, а таа ја сподели на Инстаграм.

Во порака пишува„Те сака твојот Аца“, а таа јавно му врати „Те сака тебе твојата…Јас“.

На крај Бранислава ги изрази своите чувства, пишувајќи кратко и јасно„Готово е, умирам“.

scroll back to top
 

Гости присутни

Има 67 гости присутни
Банер
INTV можете да ја гледате на intvau.com и од сега на сателит во Австралија на tvplus.com.au
  • Facebook Group: 142357699153937
  • YouTube: EVoficialvideo
Банер
http://estradaplus.com/plugins/page/ http://estradaplus.com/cache/view/docs/