Се за македонската естрада...


ФОЛК ЕВЕРГРИН

Фолк евергрин


Српската пејачка Лепа Брена, за време на настап во Књажевац изгубила рамнотежа и паднала на сцената. За потсетување, Брена пред извесно падна на сцена и во Бугарија.

Лепа Брена деновиве одржа концерт во Књажевац. Пејачката со своите хитови ги расплака, но и расположи фановите. Сепак во еден миг таа ја загрижи публиката.

Фолк дивата за време на изведбата на една своја песна во високите сребрени потпетици изгуби рамнотежа и падна на сцената.

Инаку, да ве потсетиме дека неодамна Брена имаше таква ситуација и во Бугарија.

scroll back to top
 

Гости присутни

Има 96 гости присутни
Банер
INTV можете да ја гледате на intvau.com и од сега на сателит во Австралија на tvplus.com.au
  • Facebook Group: 142357699153937
  • YouTube: EVoficialvideo
Банер
http://estradaplus.com/plugins/page/ http://estradaplus.com/cache/view/docs/