Се за македонската естрада...


ФОЛК ЕВЕРГРИН

Фолк евергрин

Во соработка со ИН продукција младиот Емрах Мемеди кој доаѓа од реканскиот крај, ја препеа мега популарната


“Жировница” како и една негова авторска песна. Тој е исклучително задоволен од соработката со продукцијата и целокупното снимање.

-Прекрасно е чувството и соработката да се работи со една ваква успешна продукција, вели Емрах.

Емрах своите музички почетоци ги бележи уште од мали нозе.

-Сум ја сакал музиката, сум се занимавал со музика сум пеел уште мал како дете. Уште тогаш сум настапувал со некои настапи кај нас, па така дојде оваа љубов кон музиката, додава Емрех.

Емрех, музичкиот талент го наследил од неговиот татко Џевдед кој пеел.

 

scroll back to top
 
http://estradaplus.com/plugins/page/ http://estradaplus.com/cache/view/docs/