Се за македонската естрада...


ФОЛК ЕВЕРГРИН

Фолк евергрин

Дали го погледнавте и дали ви се допадна видео записот на Сузана Спасовска за песната "Марија Мадона"?

Сузана Спасовска неодамна го промовира нејзиниот најнов проект насловен "Македонија рајот". Како дел од проектот е и видео записот за песната "Марија Мадона". Проектот е во соработка со ИН Продукција.

Во продолжение уживајте во видео записот !

scroll back to top
 
http://estradaplus.com/plugins/page/ http://estradaplus.com/cache/view/docs/