Се за македонската естрада...


ФОЛК ЕВЕРГРИН

Фолк евергрин


“Етно Балкан” најновиот проект на Дрим Тим ќе има натамошни продолженија , кои момците од овој бенд ги најавија за


следната година. Овој проект е досега најголемото достигнување на Дрим Тим , кој има примеси од неправилни ритмови, џез фигури, накратко кажано смеса од повеќе миксови од овие простори.

-Ова е само еден почеток  за тој наш проет, концепција која е замислена да се реализира во 2018 година. Да снимиме 4-5 делови од овој проект и на крајот да финишираме еден видео проект со различни бои и нијанси со овој стил, истакнува Коки од Дрим Тим.

За следната година Дрим Тим најавуваат и голем јубилеен концерт , како и продолжување на овој проект со повеќе делови. "Етно Балкан" , Дрим Тим го реализираше заедно во соработка со ИН продукција.


scroll back to top
 
http://estradaplus.com/plugins/page/ http://estradaplus.com/cache/view/docs/