Се за македонската естрада...


ФОЛК ЕВЕРГРИН

Фолк евергрин

Универзал Бендот кој доаѓа од Скопје, брои вкупно пет членови кои постојано се застапени на голем број настапи и свирки


како во скопскиот и реканскиот крај, така и и низ целата земја. Од пред еден месец дел од овој бенд е и машкиот вокал Алмир, кој се вклопи во бендот.

-Бендот постои преку 15 години но од оваа година решивме да имаме мала промена, а тоа е Алмир. Тој е со нас скоро месец дена. Ние се знаевме многу одамна но во овој момент ни понудија да рботиме заедно на неколку проекти. Решивме да ги работиме заедно и така се споивме, додава Алмир.

Универзал бенд реализираше музички проект од неколку песни во соработка со Ин продукција. Бендот исто така бележи настапи и надвор од нашата земја.


scroll back to top
 
http://estradaplus.com/plugins/page/ http://estradaplus.com/cache/view/docs/