Се за македонската естрада...


ФОЛК ЕВЕРГРИН

Фолк евергрин

Дали ви се допадна видео записот за песната "Солзана" од Сузана Спасовска?

Сузана Спасовска го промовира проектот насловен "Македонија рајот". Како дел од проектот е и видео записот за песната "Солзана". Проектот е во соработка со ИН Продукција.

Ако не сте го погледнале, тоа може да го направите во продолжение !


scroll back to top
 
http://estradaplus.com/plugins/page/ http://estradaplus.com/cache/view/docs/