Се за македонската естрада...


ФОЛК ЕВЕРГРИН

Фолк евергрин

Екстрим бенд од Велес опстојува 5 години со многубројни настапи низ целата земја. Тие гостуваа во ИН Продукција.

Велешкиот Екстрим бенд веќе пет години опстојува на македонската музичка сцена, при што зад себе бележи голем број свирки, песни и настапи низ целата земја.

-Свириме на повеќе места, свадби, веселби. Сепак треба да се направи некој маркетинг за публиката повеќе да дознае за нас. Во Велес не познаваат скоро сите. Дел сме од клубски свирки , савдби во повеќе ресторани, истакнува Ангел од групата Екстрим.

Според барањата на публиката бендот Екстрим излегува во пресрет на секаков вид свирка. Како што истакнува Ангел, моментално веќе се изработува нивниот нов спот кој во најскоро време треба да биде промовиран. Од бендот најавуваат настап и на престојниот Роса фестивал кој треба да се одржи.

scroll back to top
 
http://estradaplus.com/plugins/page/ http://estradaplus.com/cache/view/docs/