Се за македонската естрада...


ФОЛК ЕВЕРГРИН

Фолк евергрин

Заврши снимањето на проектот на Група Милениум. Со оглед на тоа што нудат доста добри песни, од бендот велат дека очекуваат доста слушаност на албумот.

Група Милениум го заврши целосниот проект кој се снимаше во соработка со ИН продукција. Последните два видео записи кои ги реализираа беа од две нивни фестивалски песни. Тие се презадоволни од сработеното, а најповеќе од тоа што локациите кадешто се снимаше видеото беше Охридски предел.

Велат дека снимањето помина одлично и дека очекуваат слушаност на албумот бидејќи навистина како што се пофалија нудат добри нови авторски песни.

Група Милениум имаа полна агенда на настапи за време на летниот период, но нивните работни ангажмани продолжуваат и во претстојниов период.

scroll back to top
 
http://estradaplus.com/plugins/page/ http://estradaplus.com/cache/view/docs/