Се за македонската естрада...


ФОЛК ЕВЕРГРИН

Фолк евергрин

Да бидеме хумани и да му помогнеме на Кире Везенкоски Маџаро од групата Пелагониски мерак, на кој му изгоре куќата до темел. ДОНИРАЈТЕ И СПОДЕЛУВАЈТЕ !!!

ПОЧИТУВАНИ КОЛЕГИ И ПРИЈАТЕЛИ, ДА БИДИМЕ ХУМАНИ И ДА МУ ПОМОГНЕМЕ НА НАШИОТ КОЛЕГА КИРЕ ВЕЗЕНКОСКИ МАЏАРО ОД Групата ПЕЛАГОНИСКИ МЕРАК НА КОЈ ПРЕД НЕКОЈ ДЕН МУ ИЗГОРЕ КУЌАТА ДО ТЕМЕЛ, ОСТАНА БЕЗ ПОКРИВ НА ГЛАВАТА. МУЗИЧАРИТЕ ОД ПРИЛЕП ЈА ПОКРЕНАА ИНИЦИЈАТИВАТА ЗА ПОМОШ, ПОМОГНЕТЕ И ВИЕ...

Stopanska Banka 200-0031951045-45

UNI Banka 240207107324170

ВИ БЛАГОДАРИМЕ !


scroll back to top
 
http://estradaplus.com/plugins/page/ http://estradaplus.com/cache/view/docs/