Се за македонската естрада...


ФОЛК ЕВЕРГРИН

Фолк евергрин

ХРИСТИНА ИЛИЈОСКА И МАЕСТРАЛ - ПО ДРУМ ОДАМ - 0%
АНЕТА И МОЛИКА - ЈАНО ЛЕ ЈАНКЕ УБАВА - 11.1%
ЈОВАНА ЈАКИМОВА И ЕКСТРА БЕНД БТ - ЈА ИЗЛЕЗИ СТАРА МАЈКО - 11.1%
БЛАГИЦА ПАВЛОВСКА - ПИЈАНА ОД ЉУБОВ - 33.3%
ФАВОРИТИ БЕНД БИТОЛА - АНГЕЛИНО - 0%
ДАНИЕЛА ТЕМЕЛКОВСКА - РУМ ДУМ ДУМ - 11.1%
ЕВТО ПУПИНОВСКИ - ТИНКЕ КАТИНКЕ - 11.1%
БЛАГОЈЧЕ СТОЈАНОВСКИ ТУШЕ - ЗЕЛЕНИ ОЧИ - 0%
ЕЛЕНА ВЕЛЕСКА И ЦАРДАК - НИКНАЛО ЦВЕЌЕ ШАРЕНО (ПРЕДЛОГ) - 11.1%
ГРУПА МАРИФЕТ - ОПА ОПА ОПСАСА (ПРЕДЛОГ) - 11.1%
The voting for this poll has ended on: 09 Сеп 2017 - 00:00


Јасмина Гуњова од неодамна ја оствари својата прва заедничка соработка со ИН продукција.


Таа на неколку локации во Скопје го сними својот нов видео запис за песната “Не ни треба повеќе” и не го криеше задоволството што соработува токму со ИН продукција. -Виновник за песната е

Борче Димитров. Тој ми ја понуди песната и навистина ми се допадна , токму поради тоа решив да соработувам со него и до сега не зажалив, вели Јасмина. Песната како што вели и самата

Јасмина, е во нејзин стил со оглед на тоа што ги сака лежерните песни, како и тематиката која ја има оваа песна. -Текстот е навистина убав. Се надевам дека ќе им се допадне и на гледачите.

Сепак задоволство е да се работи со вас и покрај тоа што снимаме на многу високи температури, вели Јасмина. Јасмина најави голем број работни ангажмани за летниот период.

scroll back to top
 

Гости присутни

Има 80 гости присутни
Банер
INTV можете да ја гледате на intvau.com и од сега на сателит во Австралија на tvplus.com.au
  • Facebook Group: 142357699153937
  • YouTube: EVoficialvideo
Банер
http://estradaplus.com/plugins/page/ http://estradaplus.com/cache/view/docs/