Се за македонската естрада...


ФОЛК ЕВЕРГРИН

Фолк евергрин

ХРИСТИНА ИЛИЈОСКА И МАЕСТРАЛ - ПО ДРУМ ОДАМ - 0%
АНЕТА И МОЛИКА - ЈАНО ЛЕ ЈАНКЕ УБАВА - 11.1%
ЈОВАНА ЈАКИМОВА И ЕКСТРА БЕНД БТ - ЈА ИЗЛЕЗИ СТАРА МАЈКО - 11.1%
БЛАГИЦА ПАВЛОВСКА - ПИЈАНА ОД ЉУБОВ - 33.3%
ФАВОРИТИ БЕНД БИТОЛА - АНГЕЛИНО - 0%
ДАНИЕЛА ТЕМЕЛКОВСКА - РУМ ДУМ ДУМ - 11.1%
ЕВТО ПУПИНОВСКИ - ТИНКЕ КАТИНКЕ - 11.1%
БЛАГОЈЧЕ СТОЈАНОВСКИ ТУШЕ - ЗЕЛЕНИ ОЧИ - 0%
ЕЛЕНА ВЕЛЕСКА И ЦАРДАК - НИКНАЛО ЦВЕЌЕ ШАРЕНО (ПРЕДЛОГ) - 11.1%
ГРУПА МАРИФЕТ - ОПА ОПА ОПСАСА (ПРЕДЛОГ) - 11.1%
The voting for this poll has ended on: 09 Сеп 2017 - 00:00


Душко Георгиевски е во преговори за турнеја во Европа. Тој засега не открива каде точно ќе настапува, вели дека најпрво треба да ги изменаџира обврските во неговата адвокатска канцеларија, за да може да отсуствува барем десетина дена.

Душко Георгиевски при гостување во ИН Продукција истакна дека во моментов е во преговори за нова турнеја низ Европа. Тој засега не открива за кое место точно станува збор, но вели дека најпрво треба да се ослободи од работните обврски во неговата адвокатска канцеларија, па да може да отпатува.

-Имам преговори уште одсега за Нова година во Европа, засега нема да откријам каде, меѓутоа треба да се договориме, односно да успеам да ги изменаџирам обврските од мојата адвокатска канцеларија да најдам слободно време и денови кога нема да бидам зафатен за да можам да отсуствувам барем десетина дена.-додава Душко.

Душко зад себе има голем број настапи надвор од границите на Македонија. Тој истакна дека пред повеќе години бил во далечната Австралија, пред неколку години настапил во Америка за дочекот на Нова година, а брои и доста патувања ширум Европа.

scroll back to top
 

Гости присутни

Има 75 гости присутни
Банер
INTV можете да ја гледате на intvau.com и од сега на сателит во Австралија на tvplus.com.au
  • Facebook Group: 142357699153937
  • YouTube: EVoficialvideo
Банер
http://estradaplus.com/plugins/page/ http://estradaplus.com/cache/view/docs/