Се за македонската естрада...


ФОЛК ЕВЕРГРИН

Фолк евергрин

ХРИСТИНА ИЛИЈОСКА И МАЕСТРАЛ - ПО ДРУМ ОДАМ - 0%
АНЕТА И МОЛИКА - ЈАНО ЛЕ ЈАНКЕ УБАВА - 11.1%
ЈОВАНА ЈАКИМОВА И ЕКСТРА БЕНД БТ - ЈА ИЗЛЕЗИ СТАРА МАЈКО - 11.1%
БЛАГИЦА ПАВЛОВСКА - ПИЈАНА ОД ЉУБОВ - 33.3%
ФАВОРИТИ БЕНД БИТОЛА - АНГЕЛИНО - 0%
ДАНИЕЛА ТЕМЕЛКОВСКА - РУМ ДУМ ДУМ - 11.1%
ЕВТО ПУПИНОВСКИ - ТИНКЕ КАТИНКЕ - 11.1%
БЛАГОЈЧЕ СТОЈАНОВСКИ ТУШЕ - ЗЕЛЕНИ ОЧИ - 0%
ЕЛЕНА ВЕЛЕСКА И ЦАРДАК - НИКНАЛО ЦВЕЌЕ ШАРЕНО (ПРЕДЛОГ) - 11.1%
ГРУПА МАРИФЕТ - ОПА ОПА ОПСАСА (ПРЕДЛОГ) - 11.1%
The voting for this poll has ended on: 09 Сеп 2017 - 00:00


Адреналин бенд досега немале ниеден настап на фестивалите  низ Македонија. Тие во интервју истакнаа дека и не планираат засега да се појават на фесривал, бидејќи не гледаат просперитет таму.

Фестивалите не се приоритет на младите момци од Адреналин бенд. Тие велат дека досега не настапиле на ниеден фестивал низ нашата земја, а и не планираат бидејќи не гледаат некој просперитет таму.

-Мислам дека е повеќе од јасно и целата наша музичка естрада знае дека фестивалите се нешто што можеби некогаш имале некое значење, но мислам дека се променија веќе времињата, тие се веќе демоде и немаме никакви намери во прашање на фестивали како некоја насока дека можеби нешто ќе ни донесе.-вели Ивица, еден од членовите на групата.

Од Адреналин бенд додаваат дека тие финансии кои би ги потрошиле за фестивал, би можеле да ги искористат на друг попаметен начин, односно да се искористат на самостојни проекти како снимање нови песни и спотови.

scroll back to top
 

Гости присутни

Има 43 гости присутни
Банер
INTV можете да ја гледате на intvau.com и од сега на сателит во Австралија на tvplus.com.au
  • Facebook Group: 142357699153937
  • YouTube: EVoficialvideo
Банер
http://estradaplus.com/plugins/page/ http://estradaplus.com/cache/view/docs/