Се за македонската естрада...


ФОЛК ЕВЕРГРИН

Фолк евергрин

Душко Геогриевски сними спот за неговата најнова песна со наслов “Рано е”. Спотот се снимаше на неколку прекрасни локации во Охрид, а во соработка со ИН Продукција.

Фолк пејачот Душко Георгиевски сними спот за неговата најнова песна “Рано е”.

-Иако беше еден од најтоплите денови, снимањето помина одлично, машки издржавме и се си течеше во најдобар ред онака како што имавме замислено.-вели Душко.

Како автор на песната Рано е се потпишува Орце Гелевски, текстот е на Елена Георгиева, а за аранжманот се погрижи Дејан Момироски.

Со оглед на тоа што Охрид има неисцрпна убавина, Душко очекува овој спот да биде одлично прифатен од гледачите.

Инаку, спотот го изработи ИН Продукција.


scroll back to top
 
http://estradaplus.com/plugins/page/ http://estradaplus.com/cache/view/docs/