Се за македонската естрада...


ФОЛК ЕВЕРГРИН

Фолк евергрин

ХРИСТИНА ИЛИЈОСКА И МАЕСТРАЛ - ПО ДРУМ ОДАМ - 0%
АНЕТА И МОЛИКА - ЈАНО ЛЕ ЈАНКЕ УБАВА - 11.1%
ЈОВАНА ЈАКИМОВА И ЕКСТРА БЕНД БТ - ЈА ИЗЛЕЗИ СТАРА МАЈКО - 11.1%
БЛАГИЦА ПАВЛОВСКА - ПИЈАНА ОД ЉУБОВ - 33.3%
ФАВОРИТИ БЕНД БИТОЛА - АНГЕЛИНО - 0%
ДАНИЕЛА ТЕМЕЛКОВСКА - РУМ ДУМ ДУМ - 11.1%
ЕВТО ПУПИНОВСКИ - ТИНКЕ КАТИНКЕ - 11.1%
БЛАГОЈЧЕ СТОЈАНОВСКИ ТУШЕ - ЗЕЛЕНИ ОЧИ - 0%
ЕЛЕНА ВЕЛЕСКА И ЦАРДАК - НИКНАЛО ЦВЕЌЕ ШАРЕНО (ПРЕДЛОГ) - 11.1%
ГРУПА МАРИФЕТ - ОПА ОПА ОПСАСА (ПРЕДЛОГ) - 11.1%
The voting for this poll has ended on: 09 Сеп 2017 - 00:00


Голем број ангажмани за група "Марифет" во текот на целиот летен период. Тие велат дека најчесто настапуваат на семејни веселби, свадби и крштевки.

И групата "Марифет" ова лето работат со полна пареа. Мартин еден од членовите истакна дека веќе се ангажирани преку целиот летен период, а со оглед на тоа што свират разновидна музика имаат голем број настапи на разни семејни веселби.

Мартин вели дека иако летниот период немаат доволно слободно време, сепак зимскиот им е понапорен со оглед на тоа што се свири во затворени простории.

-Мислам дека зимскиот период е понапорен за нас, затоа што постојат позатворени локали кадешто настапуваме, ресторани, кафичи, дискотеки итн. И сега не е баш лесно, но неизбежно е да се најде барем малку време за одмор во овие топли денови.-додава Мартин.

scroll back to top
 

Гости присутни

Има 71 гости присутни
Банер
INTV можете да ја гледате на intvau.com и од сега на сателит во Австралија на tvplus.com.au
  • Facebook Group: 142357699153937
  • YouTube: EVoficialvideo
Банер
http://estradaplus.com/plugins/page/ http://estradaplus.com/cache/view/docs/