Се за македонската естрада...


ФОЛК ЕВЕРГРИН

Фолк евергрин


Тамара Тодевска со нејзината природна убавина и бујни гради направи бум на плажа.

Тамара Тодевска со своите најблиски периодов престојува во Грција, а времето го користи и за одмор и за работа. Таа има настапи во локалните дискотеки со диџеј Никифор.

Деновиве Тамара прикачи фотографија од плажа во зелено бикини и во сосема природно издание. Пејачката ги воодушеви сите како со убавината, така и со бујните гради. „Никогаш не си била поубава“, беше само еден во низата пофални коментари на нејзина сметка.

scroll back to top
 

Гости присутни

Има 90 гости присутни
Банер
INTV можете да ја гледате на intvau.com и од сега на сателит во Австралија на tvplus.com.au
  • Facebook Group: 142357699153937
  • YouTube: EVoficialvideo
Банер
http://estradaplus.com/plugins/page/ http://estradaplus.com/cache/view/docs/