Се за македонската естрада...


ФОЛК ЕВЕРГРИН

Фолк евергрин

Наум Петрески отвори гостилница во Скопје. Тој вели дека ова место ќе биде катче за сите оние коишто сакаат домашна атмосфера.

Легендата на македонската народна песна, Наум Петрески отвори гостилница во Скопје која го носи неговото име.

-На 7-ми јуни беше свеченото отворање на гостилница “Науме”. Ова ќе биде едно убаво место за уметници, боеми и сите оние коишто сакаат да уживаат во домашна атмосфера.-истакна Наум за гледачите на ИН ТВ.

Неговите блиски пријатели, колеги, соработници и обожаватели преку фејсбук му посакаа среќа, успешен почеток и плодна работа.

scroll back to top
 
http://estradaplus.com/plugins/page/ http://estradaplus.com/cache/view/docs/