Се за македонската естрада...


ФОЛК ЕВЕРГРИН

Фолк евергрин

Пејачката Шакира и фудбалерот Жерард Пике се заедно. Шакира преку порака ги демантира шпекулациите околу нивната разделба.

Фудбалерот на Барселона, Жерар Пике и светски познатата пејачка Шакира се разделија и веќе не се заедно, – ова беа пишувањата на светските медиуми околу славната двојка.

По се изгледа, некој сакаше да му направи уште еден проблем на Пике, кој тоне во еден куп проблеми со неговата ангажираност за Независноста на Каталонија, па плус уште ова му фалеше. Но, веднаш се јави неговата сопруга Шакира со демант околу шпекулациите за нивната разделба.

Ние сме заедно и ќе останеме заедно. Љубовта наша расте се повеќе, од ден на ден и станува уште посилна. Шпекулациите во медиумите околу нашата наводна разделба се тотални невистинити. Тоа намерно го објавуваат луѓе кои сакаат целосно да го уништат неговиот имиџ и да му направат штета, поради тоа што е постојано главен таргет во јавноста изминативе денови, – испрати порака Шакира.


scroll back to top
 
http://estradaplus.com/plugins/page/ http://estradaplus.com/cache/view/docs/