Се за македонската естрада...


ФОЛК ЕВЕРГРИН

Фолк евергрин

Сопруг кој се сомневал дека неговата жена го изневерува со друг, побарал помош кај локален гатач кој и фрлил магија за полесно да биде фатена на дело.

Магијата за кратко време се утврдило дека е успешна откако сопругата и нејзиниот љубовник биле пронајдени заглавени за време на љубовниот чин.

Овој настан предизвикал големо внимание кај локалното население.

Видеото е за лица со возраст над 16+ години.


scroll back to top
 
http://estradaplus.com/plugins/page/ http://estradaplus.com/cache/view/docs/