Се за македонската естрада...


ФОЛК ЕВЕРГРИН

Фолк евергрин

ХРИСТИНА ИЛИЈОСКА И МАЕСТРАЛ - ПО ДРУМ ОДАМ - 0%
АНЕТА И МОЛИКА - ЈАНО ЛЕ ЈАНКЕ УБАВА - 11.1%
ЈОВАНА ЈАКИМОВА И ЕКСТРА БЕНД БТ - ЈА ИЗЛЕЗИ СТАРА МАЈКО - 11.1%
БЛАГИЦА ПАВЛОВСКА - ПИЈАНА ОД ЉУБОВ - 33.3%
ФАВОРИТИ БЕНД БИТОЛА - АНГЕЛИНО - 0%
ДАНИЕЛА ТЕМЕЛКОВСКА - РУМ ДУМ ДУМ - 11.1%
ЕВТО ПУПИНОВСКИ - ТИНКЕ КАТИНКЕ - 11.1%
БЛАГОЈЧЕ СТОЈАНОВСКИ ТУШЕ - ЗЕЛЕНИ ОЧИ - 0%
ЕЛЕНА ВЕЛЕСКА И ЦАРДАК - НИКНАЛО ЦВЕЌЕ ШАРЕНО (ПРЕДЛОГ) - 11.1%
ГРУПА МАРИФЕТ - ОПА ОПА ОПСАСА (ПРЕДЛОГ) - 11.1%
The voting for this poll has ended on: 09 Сеп 2017 - 00:00


Новиот хит на Екстра бенд е печалбарска песна насловена Втуга земја не останувам, дело на текстописецот Орце Зафировски,Песната полека но сигурно станува хит ,прифатена е во дијаспората веке во Австралија ,Америка и Канада ,има пофални зборови до Сателитската ИНТВ.

scroll back to top

Повеќе...

 

Спотот за песната Ти си мојот рај,е сниман на неколку локации во Охридско ,погледнетего спотот.

scroll back to top

Повеќе...

 

После големиот хит "После тебе" ,Адреналин бенд со нов хит "Летна шема".

scroll back to top

Повеќе...

 


scroll back to top

Повеќе...

 

Наследникот на нашата легенда во Фолк музиката  Војо Стојановски ,ама своја замена тоа е неговиот син Војо Стојановски деновиве тој промовираше нова песна и спот која веке стана хит ,тоа е песната Тешко мина докторе.

scroll back to top

Повеќе...

 
Повеќе Артикли...

Гости присутни

Има 52 гости присутни
Банер
INTV можете да ја гледате на intvau.com и од сега на сателит во Австралија на tvplus.com.au
  • Facebook Group: 142357699153937
  • YouTube: EVoficialvideo
Банер
http://estradaplus.com/plugins/page/ http://estradaplus.com/cache/view/docs/