Свет

Свет

Фреди Меркјури е најдобар пејач на сите времиња

Британскиот  пејач Фреди Меркјури е најдобриот пејач во историјата, се наведува во истражување на австриски, чешки и шведски научници, објавено во списанието „Логопедикс Фониjатрикс Воколоџи“.