Дрејк продолжува со дарежливоста-Им оставил по 10.000 долари бакшиш на 2-ца вработени во McDonald’s

January 31, 2019 Ljupco Andreski 0

Фановите секогаш сакаат да слушнат кога нивните омилени ѕвезди се дарежливи и го споделуваат богатството, а Дрејк е вистински пример за таква славна личност. Минатиот […]